perjantai 5. heinäkuuta 2013

Pahasti varattu

Torstai. Kummallinen päivä. Osuin varmaan jokaseen tietyömaahan mitä koko kaupungista löyty. Normaalisti 15 min työmatkaan meni 45 minuuttia, kun seisoin kahteen eri otteeseen odottamassa, että asfalttimiehet saa heitettyä läpät toisilleen. Siinä vaiheessa kun vielä töiden jälkeenkin jouduin kiertään naapurikaupunginosan kautta, ei voinu enää oikeestaan muuta kun nauraa. Varmaan ne päällystää just sitä ramppia mistä mun oli tarkotus mennä?!

Mutta se päivän kohokohta oli kyllä töissä. Työskentelen siis vaatekaupassa joka myy ainoastaan naisten vaatteita. Siinä siivoilin paikkoja ja viikkailin vaatteita työkaverin ollessa tauolla, kun arviolta ainakin kymmenen vuotta mua vanhempi mies tulee sisään. Noo ensin tietty perus suomalaiseen tyyliin pyytelee anteeks ja sanoo että tuli nolaan ittensä tähän. JAAHAS?! No, tässä kohtaa tiesin jo mitä on tulossa."Ootko ihan sinkku vai pahastikin varattu?" - En tiä mitä pahasti varattu tarkottaa, mutta kun kaveri kuuli että oon seurustellu kolme vuotta, toivotti se nopeesti hyvää kesää ja lähti pois.
Ei ollu yhtään mun tyylinen mies, ja vaikka olisinkin sinkku olisin varmaan joutunu kieltäytyyn treffikutsusta, mutta hatunnosto rohkeudesta anyway! En tienny että tällasta oikeesti tapahtuu? Ainoastaan kaupan kassalla... 
toppi, kello & korvikset: guess
aurinkolasit: siskon, luulisin että vilasta
hame: cubus
kengät: skopunkten
laukku: ted baker

2 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis ja aivan ihana asu ja toi laukku! :)♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon jenna! Laukusta on kiittäminen poikaystävää ja sun ansioista jaksan varmasti viikonlopun töissä :))

   Poista