perjantai 28. kesäkuuta 2013

Taco-chicken salad

Tiistaina tuli päähänpisto tehdä taco-kana salaattia, jota oltiin toissa vuonna uutta vuotta vastaanottaessa saatu perhetutuilla maistella. Keskiviikkona kannettiin ruokatarvikkeet ja leikkuulaudat pihalle auringonpaisteeseen ja istuttiin alas.

Ainekset:
2 pakettia salaattia
1 kokonainen kurkku
2 rasiaa kirsikka-/luumutomaatteja
1 punasipuli
1 iso pussi tacolastuja
1-2 pussia tacodippiä (sipsiosastolta)
1-2 kermaviiliä (riippuu tacodippipussien määrästä)
1 purkki pineapplesalsaa
2 pakettia halloum-juustoa
2 pakettia broilerin rintafileetä
1 pussi fajitas-jauhetta (kanoihin)



Ohje:
Paista kana pannulla ja lisää siihen fajitas-pussi. Imeytyy paremmin kun laittaa lasillisen vettä jauhoseoksen perään, vesi haihtuu kuitenkin pois. Paista tässä vaiheessa myös halloum-juusto.

Pilko kaikki vihannekset ja sekoita taco-dippi kermaviilin kanssa valmiiksi. Sen jälkeen salaattikulhoon vaan kaikki ainekset sekasin ja dippi, tacot sekä pineapplesalsa päällimmäisenä mukaan. Kunnon sekotus ja valmis!

Salaatti kannattaa laittaa hetkeks jääkaappiin, jotta se vähän maustuu vielä. Ja siis tosiaan ihan 10 minuuttia riittää - eihän sitä nälkäsenä sen kauempaa jaksakaan odottaa.

Kevyempi vaihtoehto on jättää soosit pois, ja halloum-juustonkin voi halutessaan vaihtaa johonkin vähemmän suolaseen ainekseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti