maanantai 3. kesäkuuta 2013

Sometimes I wish I were a boy

En tiedä lakkaako kukaan enää nykypäivänä kynsiään vai käykö kaikki jo jossain kauneushoitolassa hoidattamassa nekin. Mä ite kuulun edelleenkin siihen vanhanaikasempaan itse lakkaajien ryhmään (jos siis se yhtenä neljäsosana vuodessa lakkaaminen lasketaan).

Tiedättekö (tai ehkä muistatteko) sen kirjottamattoman vakio -yhden pilalle menneen kynnen- säännön? Miten turhauttavaa? Kun oot vihdoin saanu kaikki lakattua ja vielä mielestäs kuivatettua ja sitten pääset muihin hommiin niin eikö sen yhden sormen viimestään siinä vaiheessa törkkää johonkin. Ja joo, kyllä käytän sitä kuivattavaa päällyslakkaa.

Ei tää muuten ehkä menis niin tunteisiin, mutta äsken lakatessa se yhden sormen sääntö päätti viisinkertastua. Viis kymmenestä, puolet!!! Ei mullakaan kyllä hyvin mee...Kynsistä hiuksiin. Kokeilin tossa yks päivä  tota valkkinutturaa. Oli se kuuluisa bad hair day ja pakko jotain noillekkin nyt oli tehdä. Ei siinä, nopee kun mikä ja ihan kivalta se omaan silmään näyttää. Joskus taitais vaan olla helpompaa olla mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti