keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

101 dalmatians

Uudet housut täällä. DrDenimit, luottofarkut, joiden rinnalle en kovinkaan helposti enää sitten viimesyksyn oo muita ostanu. Kevään mustavalko-trendiin kun nyrkki silmään sopivat ja samalla aikalaillakin massasta poikkeevat dalmatialaiskuosiset kaverit. Joku väitti seepraks, toinen vertas leopardiin, mutta mulle nää on likelikelike for big time! Eikä sillä eläimellä niin väliä.
Piti muuten kuvata nää auringonpaisteessa, mutta ruoka sitten otti ja meni kuvaamisen edelle. Kappas, kun sillä aikaa myös pilvet päätti muodostaa kunnon muurin auringon eteen. Haettiin Rollsista mama-ateriat, niin ei vaan voinu antaa jäähtyä.

Rollsista on muuten pakko mainita sen verran, että oon nykyään kanta-asiakas. Tossa suht lähellä se on Teboilin yhteydessä ja siellä moikkaillaan jo suunnilleen ovelta, kun astun sisään. Saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa, että viikottain haen sieltä jollekkin jotakin - usein tietysti kaksinkertasena annoksena. Naurattaa ehkä vähän, mutta mikäs siinä on hyvää ruokaa syödessä. Todellisuudessahan se tekee kaikkee muuta kun hyvää, ja en mä nyt tosissaan ihan joka viikko käy...

Täytyy varmaan alkaa vakavasti harkitteen sellasen I<3Teboil -paidan ostamista, vai ottaiskohan ne mut sinne hommiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti