maanantai 13. elokuuta 2012

That summer didn't last forever

Uus viikko ja uudet kujeet. Uus lukuvuosi starttas taas tänään ja oikeestaan innolla jo odotan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan - paljon uutta ja erilaista on varmuudella luvassa. Ennen kun ihan täydellä teholla voidaan ruveta panostaan tulevaan syksyyn, täytyy vielä hetkeks palata kesälomaan ja ihan tarkalleen ottaen muutaman viikon takaiselle Makedonian reissulle.

Matkan päätarkoitus tosiaan oli urheilullinen, ei niinkään esimerkiksi shoppailu. Elämässä onnistuu kuitenkin onneks välillä yhdistämään asioita keskenään ja tälläkin reissulla siihen oli mahdollisuus. Eli kyllä tämä vaatteiden ystävä kerkes siellä jokaisen vähänkään mielenkiintoa herättävän putiikin kiertää ja muutaman ostoksenkin taisi matkan varrella tehdä.

Muutama postaus takaperin esittelyssä oli ihan alkumatkasta löytynyt cluch-mallinen laukku ja nyt vuorossa sitten muutama erittäin kesäinen vaateostos.


 Pitsiä ja kukkakuosia, tän kesän ykkösjuttuja. Kukkamekko löytyi Bershkan, Pull&Bearin ja Stradivariuksen tuotteita myyvästä fashionstoresta ja pitsitoppi paikallisesta pikkuputiikista. Vielä on yksi Makedonialainen hulmuhelma näyttämättä, mutta siitä kuvaa tulossa sitten jossain vaiheessa ihan käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti