keskiviikko 14. toukokuuta 2014

MY THREE BIG FAVO'S

Näin voisin pukeutua joka päivä.


Koska

1. Valkonen. Joo, varmaan on vaikutuksensa sillä, että se on tän kevään ja kesän muotiväri #1. Mutta on se vaan niin freesi aina niin pimeen syys- ja talvikauden jälkeen! Huomaan jatkuvasti valikoivani aamulla päälle vaaleita sävyjä, erityisesti housujen muodossa, ei nääs enää mustat dr denimit pyöri täälläkään asukuvissa, sekä myöskin kauppojen hyllyiltä kotiin kantautuu nykyään pelkästään niitä kepeitä värejä.


2. Sininen. Ja siis ehdottomasti nimenomaan vaaleensininen. Se on nyt kans joku tän kevään colorcrush, josta en meinaa saada tarpeekseni. Farkut, huivit, kuviot - ihan sama mikä, se on peukku ylös joka kerta.

3. Nää kengät. Joku kutsuu nimellä läskäri, ite meen suomalaisittain paksupohjasella. Mun mielestä näissä yhdistyy täydellisesti se slip on -villitys johonkin vähän erilaiseen. Se kun jossain määrin tuntuu olevan mun pukeutumisen motto. Normal is boring, tai jotain sellasta.Neljänneks tai toisaalta yhtäsuurikuin-merkillä tähän vois lisätä tässäkin asussa yhdistyvän sinisen ja valkosen combon. Isänmaan puolesta

huivi, housut, paita, arskat & käsikoru: cubus
takki & kengät: h&m
- Kahden kauppa.
laukku tosin: guess

2 kommenttia:

 1. oi miten kiva asu ja aika kiva kuvauspaikkakin! nuo housut varsinkin on mun mieleeni kovasti :)

  by-mmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle kovasti! Housut on munkin yhdet lemppareista, ei näillä keleillä tosin ;)

   Poista