lauantai 22. joulukuuta 2012

Eight

Ihana ystäväni Emilia, jonka blogista tehtiin muuten taannoin juttu jopa lehteenkin (!!!), haasto mut tähän aika monesti kiertävään blogihaasteeseen, jonka ohjeet on seuraavanlaiset:

1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste 8 bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta
4. Kerro itsestäsi 8 satunnaista asiaa

ja kun en just tällasta ollu vielä tehnytkään, aattelin ottaa haasteen vastaan. Onhan tää aika mukava tapa kertoo itestään vähän enemmän ja monipuolisemmin. Yritin keksiä sellasia asioita, joita en oo vielä itsestäni paljastanut, melko joulukuisia (?) näistä nyt tuli, mutta tässäpähän tulee:

  • Pienenä ilmotin, että musta tulee presidentti. Tossa Linnan Juhlia kattellessa vitsailtiinkin siitä, että kuinka sitten sukulaiset vilkuttelee yläparvelta kun mä kättelen..;) Halusin kuulemma myös ala-asteen opettajaks meidän kouluun ja sitten iltapäivisin oli tarkotus pitää ratsastuskoulua tässä meidän pihassa. Vannoin suorastaan etten muuttais pois täältä.
  • Mulle on viimeaikoina muodostunu tavaks aina aamusin avautua kaikista maailman turhimmista asioista, kun istutaan iskän kanssa aamupalalla. Lähiaikojen aiheita on ollu mm. se, miten tyhmää oli pitää nyt Itsenäisyyspäiväjuhlat kotona, kun siitä vaan tuli väsyneemmäks sen kaiken siivoomisen ja sitten vieraiden paasaamisen myötä ja se, miten älytöntä on pitää perjantaina illalla 19:45-21:30 treenit ja heti perään lauantaiaamuna 9:00-10:30, ja kuinka ärsyttävää se on, etten ikinä saa nukuttua kunnolla, kun aamut on niin aikasia. On varmaan kiva alottaa aamunsa kuuntelemalla noita juttuja...
  • Alotan jokasen sunnuntaiaamun kuuntelemalla Radio Aaltoa. Sillon ne soittaa pelkästään akustista musiikkia ja mun mielestä on ihanaa herätä sellasen pehmeen musiikin tahtiin.
  • Vihaan Hello Kittyä. Vaatteissa, kengissä, laukuissa, kännykänkuorissa, avaimenperissä... Kaikessa.
  • Kuuntelen aina suihkussa musiikkia puhelimesta. Laitan sen tekokukan terälehdillä koristeltuun lasikippoon ja äänet täysille. Siks saatan ihan huoletta puhua puhelimessakin samalla kun suihkuttelen - lasikippoo vaan lähemmäs ja kajari päälle. Okei oon mä ehkä vähän muutenkin koukussa tohon puhelimeen ja kaikkeen sen mukanaan tuomaan sälään...
  • En hirveesti pidä yllätyksistä. Syynä siihen on varmaan se, että pelkään jo etukäteen etten tykkää siitä ja joudun sitä kautta ikävään tilanteeseen, kun en halua pahottaa toisen mieltä. Seurustelun myötä oon ehkä vähän hellittäny otettani tässä asiassa, mutta täytyy sanoo ettei musta varmaan ikinä mitään ylläreiden ylintä ystävää tuu.
  • Puran matkalaukkuni matkan jälkeen aina ihan heti. Se on 10 minuuttia kotiintulosta kun mun laukku on jo tyhjänä varastossa. Tuli vaan mieleen tosta pari viikkoo olohuoneen lattialla lojuneesta äidin matkalaukusta...
  • Pienenä iltasadun sijasta halusin, että mulle laulettiin Tonttujen jouluyötä. Kai ne tiptapit oli jotenki nukuttavia tai jotain ku keskellä kesääkin ne piti saada kuulla...:)
Ja jotta jutun juju säilyis, pitää tää laittaa jollekkin myös eteenpäin. Tällä kertaa päätin, että kun näin joulun alla pitää muistaa olla kiltti ja tasapuolinen, haastan kaikki halukkaat keksimään faktoja itsestään. Joulupyhinä on hyvin aikaa miettiä omia tapojaan ja kirjailla ylös. Eiköhän ne kaheksan aika nopeesti sieltä täyty ;)

kuvituksena pari otosta syksyseltä Milanon reissulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti