tiistai 17. heinäkuuta 2012

What do nudists wear on Fridays?

Sunnuntain asuista alkaa muodostuun jo perinne. Nyt vaan erona viime viikkosen Sweaty Sunday-otsikkoon ois tilalle voinu vaihtaa sen rainy... Hyvä että mielikuvitusta vielä riitti kuitenkin johonkin muuhun.

Pidän jokseenkin erikoisena sitä, että joka sunnuntai mulla on päällä jotain julkasukelposta. Maalaisjärjellä vois kuvitella, että se päivä kun panostais pukeutumiseen olis ennemmin vaikka perjantai. Mutta ei, minä pukeudun mielummin sunnuntaina niin kun valtaosa ihmisistä pukeutuu perjantaina. Päivänsä kullakin. Toisaalta jos tarkemmin miettii, niin shortsit, jotka mä vedän jalkaan sunnuntaina harkittuun asuuni kuuluvina, onkin muiden (sunnuntai)krapulapäivän pelastus. Että sentään saman tyylisiä vaatteita osaan oikeina päivinä päälleni pistää. Kiva.
Kengät: Zara
Shortsit: H&M
Toppi: Bershka
Neule: Monki
Käsikoru: H&M
Laukku: GT
Aurinkolasit: Prestige

6 kommenttia:

 1. Ihana asu! ja varsinkin toi laukku =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Mäkin tykkään tosta laukusta :)

   Poista
 2. Ihanan rento kesäasu! Tosi kiva hame ja neule! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) kumpa vaan kesäasu vois olla jotain kevyempää kun neule ;) suomessa tätä menoa valitettavasti ei...

   Poista
 3. On kyllä kiva asukokonaisuus! Itselläni menee varmaan joko otsikon mukaan, tai sitten kulahtaneissa treenipöksyissä. ;)

  Mutta missä on kuvat kynsistä? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) yritin kyllä ottaa kuvaa kynsistä, mutta en onnistunu sitten millään saamaan niin hyvää kuvaa, että olisin tänne viitsinyt pistää.. ehkä seuraavalla kerralla, koska eihän se nyt näihin yksiin kokeiluihin jää ;)

   Poista